بازدید دکتر مبلغ ناصری و دکتر حق شناس از مجتمع صنعتی اسفراین

بازدید دکتر مبلغ ناصری و دکتر حق شناس از مجتمع صنعتی اسفراین

۱۴ آذر ۱۴۰۳، مدیر عامل شرکت فنی و مهندسی کانی مس اعلام نمود: پروژه احداث کارخانه تغلیظ ساخت داخل به ظرفیت ۷میلیون تن خوراک ورودی در سال وارد فاز عملیاتی شد به گزارش روابط عمومی شرکت کانی مس، دکتر مبلغ ناصری معاونت توسعه شرکت ملی مس و دکتر حق شناس مدیر عامل شرکت کانی مس به همراه مدیران و کارشناسان فنی پروژه احداث کارخانه تغلیظ ساخت داخل به ظرفیت ۷میلیون تن خوراک ورودی در سال، روز چهارشنبه ۱۴ آذرماه با سفر به استان خراسان شمالی از مجتمع صنعتی اسفراین بازدید کردند.

مجتمع صنعتی اسفراین به عنوان بزرگترین واحد تولید کننده مقاطع و قطعات فولاد آلیاژی در کشور، یکی از واحد‌های عظیم صنعتی است که در شهرستان اسفراین، واقع در کیلومتر ۱۲ جاده اسفراین به بجنود و در زمینی به مساحت ۱۳۰۰ هکتار احداث گردیده است. در حال حاضر ظرفیت اسمی این مجتمع، تولید سالانه ۸۰ هزار تن محصولات آهنگری شده و ۱۲۰ هزار تن شمش ریخته‌گری است. دکتر حق شناس و هیئت همراه از واحدهای ذوب و ریخته گری، کارگاه های آهنگری سنگین (پرس هیدرولیک ۶۳۰۰ تن)، عملیات حرارتی، ماشینکاری، پوسته کنی و تابگیری مجتمع اسفراین و برخی تجهیزات و قطعات تولیدی این مجتمع که برای اولین بار در کشور ساخته شده؛ بازدید نموده و با مدیران مجموعه صنعتی اسفراین در خصوص امکان سنجی ساخت برخی از تجهیزات پروژه کارخانه تغلیظ ۷ میلیون تنی به گفت گو و تبادل نظر پرداخت.

مدیر عامل شرکت کانی مس در این بازدید اعلام نمود: با عنایت به تاکیدات دکتر مدرس خیابانی مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران مبنی بر پذیرش ریسک استفاده از تجهیزات داخلی در راستای حمایت از تولیدکنندگان ایرانی و قطع وابستگی خارجی؛ شرکت کانی مس مصمم است تا با نگاه دوباره و تمرکز بر توانمندی های مجموعه های بزرگ صنعتی ایرانی و به پشتوانه توان فنی مهندسی داخلی شرکت کانی مس در راستای تحقق اهداف توسعه در شرکت مس گام بردارد. دکتر حق شناس با اشاره به اهمیت ویژه پروژه احداث کارخانه تغلیظ ساخت داخل افزود: شرکت کانی مس تا کنون پیشرفت های مهمی در بخش های مهندسی و تامین تجهیزات این پروژه داشته است. در بخش ساخت و تامین لیست کامل تجهیزات مورد نیاز بر اساس مدراک مهندسی استخراج شده و مراحل ارزیابی سازندگان و تامین کنندگان بیش از ۸۰ درصد از بسته ها ساخت و خرید این پروژه به پایان رسیده است. در خصوص برخی از تجهیزات اصلی کارخانه همچون سنگ شکن اولیه، آسیا نیمه خودشکن و آسیا گلوله ای به مرحله بررسی پیشنهادات فنی و ساخت رسیده ایم. وی با اشاره به توانمندی های کنسرسیوم تخصصی اسفراین در زمینه بومی سازی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات معدنی گفت: این بازدید و تبادل نظر با مدیران مجموعه اسفراین نشان دهنده عزم جدی شرکت کانی مس در پیشبرد پروژه کارخانه تغلیظ ۷ میلیون تن ساخت داخل بوده و امیدواریم با نهایی سازی مسائل فنی، عملیات ساخت تجهیزات سنگ شکنی در این مجتمع و با استفاده از پتانسیل های سایر شرکت های زیر مجموعه این کنسرسیوم آغاز شود.